dimecres, 27 de març de 2013

Hem après a fer pizzes!!

L'última setmana d'aquest segon trimestre la classe de P-4, els conills, vam fer pizzes amb la Toñi i el Toni, els pares de l'Ivan.

Els esperàvem amb moltes ganes i amb les mans ben netes. Mireu!!Equipats amb els gorros que ens han regalat, ja podem començar a treballar. Primer la farina per poder amassar la pizza. Després donar-li forma i posar-la al motllo.Ara toca el tomàquet i els altres ingredients. No us ho perdeu!Mireu el resultat final. N'hi ha per llepar-se els dits!!
I ara la foto dels artistes. Un fort aplaudiment!!
La festa encara va continuar... Quina tarda! Serà difícil oblidar tantes emocions!!I ja només ens queda agrair a la Toñi i el Toni la seva participació. MOLTES GRÀCIES!! 


3 comentaris:

 1. Què concentrats es veuen fent les pizzes! S´ho van passar pipa!

  ResponElimina
 2. M'encanta veure aquestes cares tan felices! Treure el nas per a aquesta finestreta que ens oferiu mitjançant el blog és magnific!
  Agrair un cop més als papis de l'Ivan la gran tarda que van fer passar als nostres nens i a l'escola per donar-nos l'oportinitat als pares de poder participar en una actibitat com aquesta

  ResponElimina
 3. M'agradat molt veure les caretes dels nostres nens fent activitats a la clase. Moltes gràcies per penjar aquestes fotos i moltes gràcies els pares de l'Ivan per fer-los viure una experiencia com aquesta.
  Carme Zapata

  ResponElimina