dimarts, 19 de març del 2013

Divendres va visitar la classe de les Girafes el pare de l´Òscar

Divendres a la tarda ens va visitar l´Òscar, el pare de l´Òscar de P5A.


Ens va explicar que era publicista i que necessitava que l´ajudéssim a resoldre un problema que havia tingut a la feina.Un client li havia demanat que fes un anunci sobre una súper bici però.. com era una súper bici? Ens vam engrescar a ajudar-lo. Primer de tot vam dibuixar en un full en blanc com seria per a cadascun de nosaltres, la súper bici.

L´Òscar ajudava en tot moment al seu pare.
Ens vam engrescar a ajudar-lo. Primer de tot vam dibuixar en un full en blanc com seria per a cadascun de nosaltres, la súper bici.
 
A mida que els acabàvem li ensenyàvem. Ell se´ls mirava, ens feia preguntes i els anava agrupant en una taula que tenia al seu davant.

  
Mireu quantes idees...
 
A partir dels dibuixos va elaborar una història, la de l´anunci de la súper bici, on sortien totes les idees que li havíem donat.
Ens va proposar un final i ens va dir que li busquéssim d´altres.

 
 Un cop escollit el nou final, quedava ... fer l´eslògan per l´anunci! El primer va ser posar nom a la súper bici.Es van sortir molts:  bici voladora, bici transformada, bici Navidad, bici marina, bici brillant, bici estrella i bici lunar, què és el que més ens va agradar!
Amb el nom escollit l´Òscar creà l´slogan. "Bicilunar, crea tu propio espacio".
 Bona feina,nois!

 Després de la foto de grup ens va demanar que li dibuixéssim la història pas a pas.

Ha estat una bona experiència Òscar i t´obsequiem... amb aquesta abraçada!!!
GRÀCIES Òscar!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada