diumenge, 16 de febrer del 2014

TALLER DE CUINA "PROFESSIONAL"!

TALLER  DE CUINA PROFESSIONAL


El divendres va venir l'Eliot, cuiner de professió, amic de la nostra companya, Noa Montes de Oca




 

Anem a fer madalenes de les bones, bones!
Tots estem ben preparats amb el barret de cuiner, el davantal, els estris i els ingredients.

Recollim els ingredients i els posem tots junts en un bol gran: farina i sucre... Ara ja comença el "xip i xap"...la farina vola, el sucre cau, fa "cri-cri", alguna que altra llepadeta...
que divertit!



Repartim cullera i ganivet...





L'Eliot ha afegit els ous, l'oli i el llevat. Ja està tot a punt...Ara una màquina meravellosa ho remenarà tot



 


 
Una mica de massa per cadascú i fem les variants: ratllem la xocolata, posem perles de xocolata, afegim els sabors...i alguna llepadeta més
 






 
 
Ja están llestes. Ara cap a la cuina i al forn una estona
 

 
 
Les repartim i toca decorar. Primer posem una capa de xocolata desfeta i...tornem a llepar
Hi ha qui prefereix una capa de melmelada de maduixa
 




 
 
Per últim, la decoració amb maduixes, plàtan, tot ben posat. I continuem llepant...
 





 
 
Esperem us hagin agradat! Estan per llepar-se els dits, ja ho heu vist.
El millor de tot és que el producte final no és el més important. Ho és tot el que hem fet i hem après, el que hem gaudit i hem compartit.
Moltes gràcies Eliot! Et desitgem el millor!
 


 
Eiiii! Repetim! Maaax...on eres?
Un noi endreçat, estaba guardant els estris. Ara ja està aquí. Crec que no falta ningú
 
 
 

2 comentaris:

  1. Mmmmm no és d´extranyar que fessin tantes llepadetes durant el procés!

    ResponElimina
  2. S'ho van passar d'allo més bé!! i sort que amb tantes llepadetes quedés massa per posar al forn!!!!

    ResponElimina