dilluns, 17 de febrer del 2014

LA NOSTRA MASCOTA P-4B

LA NOSTRA MASCOTA


L’Alexandra ha portat dos peixos a la classe perquè tinguéssim una mascota. Per buscar-los un nom s’han convertit tots en bruixots i bruixotes i han elaborat un beuratge màgic.


Primer han fet un llistat amb diferents noms d’animals; tortuga, serp, ocell, marieta, conill, peix...

Segon, han decidit conjuntament, per votacions, quins dos noms d’animals els hi agradaven més i han sortit PEIX i SERP.

Per últim, amb l’ajuda de l’Alexandra s’ha dibuixat una olla ben grossa a la pissarra i a dins s’han col·locat totes les lletres dels dos noms escollits. S’ha remenat i remenat  amb molta energia, imaginació i força. ¡BAM! ¡BAM! ¡Sorpresa!. Us presentem a ISSIPI i RERRI, uns noms fantàstics i molt originals pels nostres peixos.

Cada dia hi ha un encarregat de donar-los de menjar i cada tres dies hi ha dos companys de la classe que s’ocupen de netejar-los la peixera.






















Estan molt contents de tenir-los com a mascota a la classe. Es passen molta estona observant-los com neden, com juguen, com respiren... es fan moltes preguntes: Què dormen? Què juguen? Què mengen? Què estan contents?...I totes les anem responent conjuntament i buscant informació a llibres i revistes. Se’ls estimen molt, els cuiden i els tracten amb molta cura.







1 comentari: