dimarts, 28 d’abril del 2015

Quin dia més especial... Sant Jordi 2015!

Quina quinzena més mogudeta la de finals d’abril!!!
La setmana del 20 d’abril va començar amb moviment… els nens de Cavalls i Girafes  van representar l’Obra de la LLegenda de Sant Jordi pels seus pares! Van ser dues sessions ben entretingudes i divertides!


 
 
 I, entre mig, el nostre Primer “Concurs Literari” de Dibuixos de Sant Jordi!!! Quantes emocions! Vam anar al Saló d’actes on ens vam trobar, dalt de l’escenari, una taula molt ben guarnida amb uns regals a sobre!Amb les llums apagades vam projectar un vídeo sobre la Llegenda de Sant Jordi que vam escoltar amb moltíssima atenció! I, tot just quan s’havia acabat... una sorpreseta molt rugent i ferotge... el drac de Sant Jordi ens va fer una visita!!! Va ressonar un fort timbal i ... el drac va entrar al saló!Després que marxés la ferotge fera vam començar amb el Premi Literari. Tots estàvem molt contents dels nostres dibuixos. Tots vam tenir premi per participar!

Enguany vam descobrir la llegenda de Sant Jordi d'una manera diferent i especial veient els nostres companys de l'extraescolar d'expressió i teatre realitzant una adaptació ben divertida!!

També hem tingut temps per la solidaritat participant en la campanya "Cap nen sense bigoti" de l'Obra Social de la Caixa i el Banc d'Aliments.
I per finalitzar el mes la celebració de la Verge de Montserrat, amb una ofrena d'allò més especial!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada