dimarts, 18 de juny del 2013

El curs ja s´acaba però nosaltres...no parem!!!

Ahir dilluns van visitar-nos el pare de l´ELORA i el de l´Hèctor i, entre mig.... animació lectora i fotos amb els nens de sisè, mireu, mireu...
En Jose, el pare de l´ELORA és mosso d´esquadra i ens ha vingut a explicar la seva feina.
 Ens ha ensenyat què duu al seu cinturó... més de tres quilos en complements! Manilles, lot, guants de pell, guants de plàstic.... cada coseta en el seu departament!
 

 
   Li hem fet moltes preguntes!
 I després de tanta pregunta...una foto de grup!
Però aquí no s´ha acabat! Ens ha donat diferents dibuixos perquè els pintésim i mentre ho fèiem... 
Mireu en quins mossos d´esquadra ens hem convertit!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Moltes GRÀCIES!!!
 

Després ens ha vingut la Gina, una animadora lectora de l´editorial EDEBÉ i ens ha fet un munt d´activitats al voltant dels contes:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I després d´un merescut descans a l´hora de dinar... fotos amb els nens de sisè i els birrets que ens van fer... què guapos estem!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


GRÀCIES alumnes de 6è, ens heu fet uns birrets genials!!!
I ja per acabar aquest dia tant ple d´esdeveniments... la visita del pare de l´HÈCTOR, en Luis, que ens ha vingut a parlar de la seva feina!
 
 Treballa a la NISSAN, una empresa de cotxes i ens ha explicat tots els passos que s´han de fer per construir-ne un.
 
 
 
 Després ens ha ensenyat un munt de peces que es necessiten per muntar un cotxe: pedals, volant, intermitents... són més de 10.000!!!
 
 
 Les hem pogut tocar i manipular.
 
 
 
 
 
 
 
 
 Després ens ha demanat que li dibuixéssim el que seria el nostre cotxe del futur!
 
 GRÀCIES Luís, ens ha agradat molt la teva visita!!!




3 comentaris:

  1. Moltíssimes gràcies Carol per donar-nos la oportunitat de disfrutar d'una experiència com aquesta amb els nostres fills... Jo personalment m ho vaig passar MOLT BÈ i vaig poder valorar encara més la feina i paciència que heu de tenir els/les profes amb els nostres fills. Moltes gràcies tambè per l'àlbum que ens heu fet, és un record molt maco... i per últim una pregunta: com ho feu per aguantar aquest ritme? Heu d estar esgotades amb tantes activitats!!!... i ara de colonies!!! Que vagi tot molt bé!

    ResponElimina
  2. Moltíssimes gràcies Carol per donar-nos la oportunitat de disfrutar d'una experiència com aquesta amb els nostres fills... Jo personalment m ho vaig passar MOLT BÈ i vaig poder valorar encara més la feina i paciència que heu de tenir els/les profes amb els nostres fills. Moltes gràcies tambè per l'àlbum que ens heu fet, és un record molt maco... i per últim una pregunta: com ho feu per aguantar aquest ritme? Heu d estar esgotades amb tantes activitats!!!... i ara de colonies!!! Que vagi tot molt bé!

    ResponElimina
  3. GRÀCIES a tú i a tots els que us heu animat a venir, ha estat una bona exeriència!

    ResponElimina